Услови за испорака

Услови за испорака

 • Нарачките за градските општини во Скопје, направени до 12:00ч., се доставуваат, до наведената адреса, истиот (во ретки случаи следниот) работен ден.
 • Нарачките од остатокот од земјава (доколку се направени до 10 ч. во работен ден),  се предаваат на компаниите за достава уште истиот ден, а испораката може да биде од 2 до 4 работни дена.
 • Во сабота нема достава
 • Пресметката на трошоците за испорака на нарачки до 1200 ден. и за артикли кои се на попуст е фиксна и изнесува 100 денари (130 денари за време на поголеми акции), а за нарачки над оваа сума, за артикли кои не се на попуст – доставата е бесплатна.
 • Купувањето/плаќањето е исклучиво преку нашата интернет-продавница, со картичка.
 • Доколку е направена нарачка (платена е), а се случи поради некоја грешка производот да го немаме на залиха, може да изберете друг производ или да ви ги вратиме парите.
 • Сите направени нарачки може да ги вратите поради било која причина, доколку не се отворени или оштетени од ваша страна.

За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Курир (за Скопје) и Карго Експрес (за остатокот од земјава). Пратката ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, доколку самата компанија врши испорака до тоа место. Во спротивно ќе треба да ја подигнете пратката од најблиското место до кое вршат достава, секој ден, освен недела или државни празници/неработни денови.

Доколку поминат 4 работни денови а пратката не е доставена ве молиме веднаш да не контактирате.

За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на
076 433 362  или на contact@goblingames.com.mk 

Политика на приватност:

 • Секој купувач при регистрација и купување, изјавува дека е запознаен и се согласува со нашата политика на приватност.
 • Сите лични податоци кои корисникот ги внесува преку регистрација се користат за успешна достава на производот и реализација на плаќањето, а се чуваат согласно одредбите од Законот за заштита на лични податоци и не се отстапуваат на трети страни.
 • Информациите кои нам ни се потребни се: Име и презиме, e-mail адреса, Адреса на доставување и телефон за контакт.
 • Податоците кои ги собираме и се чуваат кај нас, нема да се објавуваат, продаваат или доставуваат на трета страна освен на надлежните органи на начин определен со законските прописи на Република Македонија.
 • Важно: www.goblingames.com.mk не собира никакви информации од финансиска природа како број на картичка и/или број на банкарска сметка. Податоците околу кредитната картичка и банкарската сметка ќе бидат чувани и користени исклучиво од страна на Комерцијална банка.Трансакцијата при наплаќање на производот е пренасочена и се процесира преку порталот за наплата од кредитни картички на Комерцијална банка. Порталот користи современа заштита на податоците и сите процеси се одвиваат преку сигурна конекција со банката.
 • Родителите и старателите имаат обврска да ги информираат своите малолетни деца за безбедно и одговорно ракување со личните податоци. Малолетни лица не смеат да даваат лични податоци без одобрение од нивните родители или старатели и www.goblingames.com.mk нема намерно да собира или користи податоци од малолетни лица.
 • www.goblingames.com.mk ги превзема сите заштитни мерки за заштита на личните податоци на купувачите со цел да се минимизира ризикот од неовластен пристап и злоупотреба на истите.
 • Доколку сакате вашите податоци да бидат корегирани или избришани, или доколку имате какви било прашања или предлози за заштита на личните податоци, можете да нè контактирате на е-адресата contact@goblingames.com.mk . Притоа, вашата е-адреса нема да биде искористена за друга намена.

Со почит,

Гоблин екипа!