Posted on

Magic: The Gathering – Throne of Eldraine PreRelease!

🌟 Сакате бајки ❓
🌟Најновата Меџик едиција ќе ве однесе во светот на бајките ❗
💬 Throne of Eldraine is a top-down designed set, inspired by the romantic Arthurian legend of Camelot on one hand and Grimms’ Fairy Tales on the other. Besides Grimm, the set covers a range of European fairy tales that come from a variety of sources.The plane of Eldraine is a high-fantasy medieval world filled with knights and castles along with Magic’s take on the genre of fairy tales. 💬

🥇 Бидете први што ќе играте со новите карти уште пред тие воопшто да излезат во продажба!!!

Што е Prerelease?
💣 Prerelase е првата шанса да отворите бустери со новите карти и да играте Меџик со најновата едиција „Throne of Eldraine“, да играте во исто време како и сите останати играчи во целиот свет, а згора на тоа ќе добиете и вредни награди!
Што се случува на Prerelase?
💣 Се што ви е потребно за да учествувате на овие турнири ќе го добиете со плаќање на учеството. Единствено што треба да направите вие е да направите шпил од минимум 40 карти од бустерите што ќе ги добиете (6 бустери + промо карта). Откако ќе го направите декот, ви останува само да играте против други играчи, да собирате награди, да се дружите и да уживате во овој целодневен настан кој се случува само еднаш за секоја нова Меџик едиција!

⛔ Учество за еден турнир (сабота или недела) – 1600 ден. ако се пријавите ДО Среда 25 СЕПТЕМВРИ учество е 1500 ден.
= 6 бустери + специјалена ПРОМО КАРТА + 2 бустери за изиграни 5 кола + лајфкаунтер (коцка) + MTG Arena код

☯ЕКСТРА СУБВЕНЦИОНИРАНА ПОНУДА ЗА ПОВЕЌЕ ТУРНИРИ☯
🐥* важи до СРЕДА 25. септември
⛔1 пририлис 1̶6̶0̶0̶ –> 1500 ден = 8 бустери / 187 бустер
⛔2 пририлиса 3̶2̶0̶0̶ –> 3000 ден = 16 бустери / 187 бустер
⛔ 3 пририлиса 4̶8̶0̶0̶ –> 4300 ден = 24 бустери / 179 бустер
⛔ 4 пририлиса 6̶4̶0̶0̶ –> 5400 ден = 32 бустери / 168 бустер
🐥* цените се доколку се пријавите до СРЕДА 25.09.2019 во Гоблин
🐥* ЕКСКЛУЗИВНО само за пририлис:
Кутија со бустери Throne of Eldraine + buy-a-box промо карта = 6700 ден.

⏰ ПЕТОК 27 септември 22:00ч (Midnight 2-Headed Giant)
⏰ САБОТА 28 септември 15:00ч
⏰ НЕДЕЛА 29 септември 12:00ч
⏰ НЕДЕЛА 29 септември 17:00ч (2-Headed Giant)

🐥 МНОГУ ВАЖНО 🐥
По изиграни 4 и 5 кола се добиваат екстрата бустерите.

🎯2 Headed Giant во недела 🎯
Сите што играле на претходниот турнир во неделата може да играат со еден од пририлис пуловите + двата бустери што ќе ги добијат, а така учеството ќе биде само 200 денари по тим.

Се гледаме!!!