Posted on

Store Championship Core Set 2019

Store Championship: Core set 2019 e супер можност со самото учество да добиете супер кул награди од новата едиција Guilds of Ravnica!!

Супер можност уште еднаш да играте за супер награди со стандард дековите пред ротација и новата мета !!
На овој турнир ќе го крунисаме шампионот на Core Set и ќе ја најававиме Guilds of Ravnica со кул фул арт реар промо карта!
Формат: стандард
Сабота 15.09.2018
Почеток: 15:00ч
Учество: 300 ден.
Награди
– бустер по сопствен избор за секој
– промо фул арт Emmara, Soul of the Accord за секој
Прво Место – Плејмат

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *