Rivals of Ixalan Open House – Magic:The Gathering!

Како да добиете бесплатен Меџик шпил и промо Silvegill Adept?!?!

Cамо дојдете оваа сабота 06.01.2017 во 12ч во ГоБлиН!

Ги покануваме сите нови и стари играчи на овој несекојдневен супер забавен настан!

Сите нови играчи ќе добијат БЕСПЛАТЕН “welcome” пленјсвокер дек (шпил карти) со кој ќе може да играат и да ги научат основите на најпопуларната игра со карти Magic:The Gathering!

Поискусните играчи ќе имаат можност да ги научат новите играчи како се игра Меџик, a СИТЕ ќе добијат специјална промо карта FULL ART Silvergill Adept!

ПРАВИЛА:
– Доколку сте нов играч и сакате да научите да играте Меџик. само треба да дојдете во Гоблин и да ги совладате основите и ќе добиете бесплатен шпил и фул арт промо карта – Silvergill Adept!
– Доколку сте играч кој досега има играно Меџик, само треба да им помогнете на новите играчи да научат да играат (уште подобро е ако вие донесете некој нов играч) и ќе добиете фул арт промо карта – Silvegill Adept!

Join the conversation

TOP

Најава

Направи профил

Вашите податоци ќе бидат употребени за подобро искуство со нашиот сајт, да имате пристап до вашиот профил на сајтот, и се останато опишано во политика на приватност.

Обновување на лозинката

Ја заборавивте лозинката? Ве молиме внесете го вашето корисничко име или е-маил адреса. Ќе добиете линк за да креирате нова лозинка преку е-маил.

Кошничка (0)