На попуст %

Parking Puzzler

1,200 ден 990 ден

На залиха

Опис

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games

За многумина паркирањето не е лесна работа. Тестирајте го вашето паркинг-мајсторство преку 60 паркинг-предизвици!
Оваа уникатна игра на дедукција бара од играчот да го најде вистинското место за секоја од колите, употребувајќи ги информациите од дадениот предизвик.
Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Дополнителни информации

Тежина 12 kg