Kaissa Premium Standard Euro Card Sleeves

150 ден

На залиха

Категорија: Tag:

Опис

  • Најлочиња за карти со димензии 59 х 92 мм – содржи 50 премиум проѕирни најлончиња
  • Kaissa Premium Standard Euro Board Game Standard Card Sleeves –  59 x 92 mm (50 premium clear sleeves)