Kaissa Premium Standard USA Card Sleeves

150 ден

Нема на залиха

Категорија: Tag:

Опис

  • Најлочиња за карти со димензии 56 х 87 мм – содржи 50 проѕирни премиум најлончиња
  • Kaissa Premium Standard American Card Sleeves – 56 x 87 mm (50 premium clear sleeves)