Kaissa Premium Small Card Game Sleeves

150 ден

На залиха

Категорија: Tag:

Опис

  • Најлочиња за карти со димензии 59 х 86 мм – содржи 50 премиум проѕирни најлончиња
  • Kaissa Small Card  Game Card Sleeves – 59 x 86 mm (50 premium clear sleeves)