Kaissa Premium Mini USA Card Sleeves

150 ден

На залиха

Категорија: Tag:

Опис

  • Најлочиња за карти со димензии 41 х 63 мм – содржи 50 проѕирни премиум најлончиња
  • Kaissa Premium Mini USA Board Game Standard Card Sleeves – 41 x 63 mm (50 premium clear sleeves)