Kaissa Premium French Tarot Card Sleevs

200 ден

На залиха

Категорија: Tag:

Опис

  • Најлочиња за карти со димензии 61 х 112 мм – содржи 50 премиум проѕирни најлончиња
  • Kaissa Premium French Tarot Board Game Standard Card Sleeves – 61 x 112 mm (100 premium clear sleeves)