Kaissa Premium Copper Card Sleeves

200 ден

На залиха

Категорија: Tag:

Опис

  • Најлочиња за карти со димензии 65 х 100 мм – содржи 50 премиум проѕирни најлончиња
  • Kaissa Premium Coppert Board Game Standard Card Sleeves – 65 x 100 mm (50 premium clear sleeves)