Kaissa Mini USA Card Sleeves

150 ден

На залиха

Категорија:

Опис

  • Најлочиња за карти со димензии 41 х 63 мм – содржи 100 проѕирни најлончиња
  • Kaissa Mini USA Board Game Standard Card Sleeves – 41 x 63 mm (100 clear sleeves)