JumpIN’

1,200 ден

На залиха

Опис

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games

Прескокнете ги пречките и опасностите и помогнете им на зајачињата да се сокријат во своите дупки!
60 предизвици и компактна кутија лесна за пренос!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Дополнителни информации

Тежина 24 kg