IQ Fit

790 ден

На залиха

Опис

  • Возраст: 6 +
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games

Пополнете ги сите празнини и склопете ги тродимензионалните елементи за да добиете дводимензионална слика!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Дополнителни информации

Тежина 24 kg