Frozen Multipack – 3 Puzzles & Memory Game

990 ден

На залиха

Опис

  • Содржина: 3 слики со 25/26 и 49 парчиња + Меморија Игра
  • Големина на сликите : 18 x 18 cm
  • Возраст: 4 +
  • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  • СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  • ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.