Down The Rabbit Hole

690 ден

На залиха

Опис

  • Возраст: 5+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. логика
  2. решавање на проблеми
  3. планирање

Дополнителни информации

Тежина 4 kg