Colour Code

1,690 ден

Нема на залиха

Опис

  • Возраст: 5+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 100
  • Издавач: Smart Games

Во Colour Code има 18 транспарентни плочки на кои има разни форми и живи бои. Изберете некој од 100-те предизвици и обидете се да го реплицирате точно, редејќи ги плочките една врз друга!
Одличен увод во светот на боите, облиците, ориентацијата…
Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. визуелна перцепција
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Дополнителни информации

Тежина 6 kg