Colour Catch

1,200 ден

На залиха

Опис

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games

Помогнете им на жапчињата и гуштерчињата да си ја уловат вечерата!
Најдете ги соодветните бои на храна, кои им одговараат!
Сепак, треба да се внимава, бидејќи животинчињата камелеонски ја менуваат својата боја во зависност од подлогата!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. планирање
  4. визуелна перцепција
  5. флексибилно размислување

Дополнителни информации

Тежина 12 kg