Chicken Shuffle Jr

1,200 ден

На залиха

Категории: , Tags: ,

Опис

  • Возраст: 4+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games

Помогнете им на кокошките да ги заштитат своите јајца!

48 предизвици за најмладите и сите други, во оваа уникатна сложувалка!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. флексибилно размислување
  3. решавање на проблеми
  4. планирање
  5. визуелна перцепција

 

 

Дополнителни информации

Тежина 12 kg