На попуст %

Buckingham Palace – London (night edition)

1,990 ден 1,690 ден

На залиха

Опис

  • 3 D сложувалка со 216 парчиња
  • Големина на сложувалката : 38 x 12 x 11 cm
  • Користи LED технологија за да создаде светлосен ефект
  • Возраст: 10 +
  • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  • СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатниа форма и ниедно од нив не се повторува.
  • ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.