Brain Train

1,990 ден

На залиха

Категории: , Tags: ,

Опис

  • Возраст: 3+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games

Подгответе го возот (натоварете го и поврзете ги вагоните) и тргнете на патување!
Игра на сортирање облици, која е истовремено и играчка-воз!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. флексибилно размислување
  2. визуелна перцепција
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Дополнителни информации

Тежина 6 kg