Brain Cheeser

690 ден

На залиха

Опис

  • Возраст: 6+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games

Можете ли да ги наредите парчињата сирење, за секое глувче да ѕирка низ дупките (од сирењето)?

Сирење со 48 магнетни предизвици!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. визуелна перцепција
  5. планирање

Дополнителни информации

Тежина 4 kg