Atlantis Escape

1,200 ден

На залиха

Опис

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games

Избегајте од легендарната Атлантида, пред да потоне засекогаш во океанот!
Најдете го патот од високата кула, па се до пристаништето, каде што ве очекува бродот кој ќе ве однесе во сигурност!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. флексибилно размислување
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Дополнителни информации

Тежина 18 kg