Asteroid Escape

1,200 ден

На залиха

Опис

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games

Можете ли да поминете со вселенскиот брод, низ астероидниот појас, без да се судрите со некој астероид?Галактички тест за вашите пилотски (и решавачки) способности!
60 предизвици, од почетничко до експертско ниво!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. визуелна перцепција
  2. флексибилно размислување
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Дополнителни информации

Тежина 18 kg