Smart Games

ЛОГИЧКИ ИГРИ ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ

„SmartGames“ е светски лидер за логички игри со повеќе од 70 награди во категоријата.
Секоја игра е врвно изработена и има иновативни механики со теми коишто им се допаѓаат на децата. Игрите се базираат на различни когнитивни вештини, играчите учат преку игра и ги решаваат нивните предизвици.

Логичките игри на „Smart Games“ нудат:
• едноставни правила
• повеќе нивоа на предизвици во секоја игра
• забава за сите возрасти
• можност да се играат сами и во друштво

Приказ на еден резултат