Ravensburger Сложувалки

Ravensburger е германска компанија основана уште во 1883 година, која е водечка во светот за продажба на сложувалки, а во својата палета на производи има и друштвени игри, како за деца, така и за возрасни.
Понудата на сложувалки ги вклучува сите старосни категории, почнувајќи од оние за најмладите, 3-4-5 годишни деца, па се до сложувалки за возрасни со по 1000, 2000, 3000, 5000, 9000 и повеќе пачиња, кои најчесто се поставуваат како украсни слики. Ravensburger сложувалките гарантираат:
• ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ
• ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ
• СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО
• ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ

Showing 1–50 of 235 results

Showing 1–50 of 235 results