Eurogames

Игри каде обично темата не е во прв план, туку механиките на играта. Најчесто имаат индиректна интеракција, апстрактни компоненти и генерално, во нив, среќата не игра некоја улога.

Showing 1–50 of 111 results

Showing 1–50 of 111 results