Magic: The Gathering – PPTQ Richmond 2018

Preliminary Pro Tour Qualifier Richmond 2018


Date : 19 November (Sunday)
Starting Time: 11:30
Registration: On-Site 11:00 – 11:30
Format: Standard
Entry Fee : 10 euros (600 den.)
REL: Competitive (x 4 planeswalker points)
Prizes:
1st Place: Qualification for Regional Pro Tour Qualifier
+ 5 eur per player (travel cost or store credit) (8 + players)
2nd Place: 1 eur per player (in boosters) (12 + players)
3rd-4th Place: 1 eur per player (in boosters) (16+ players)

Magic Standard Showdown Ixalan
Date : 18 November 2017 (Saturday)
Starting Time: 15:30
Registration: On-Site: 15:00 – 15:30
Format: Standard
Entry Fee : 5 euros (300 den.)
Prizes:
1st Place – From The Vault: Lore (8 + Players)
2nd Place – From The Vault: Anihilation (16 + players)
* 7 standard showdown boosters (2 for 1st place, 5 at random)

——— email: contact@goblingames.com.mk ————-

TOP

Најава

Направи профил

Вашите податоци ќе бидат употребени за подобро искуство со нашиот сајт, да имате пристап до вашиот профил на сајтот, и се останато опишано во политика на приватност.

Обновување на лозинката

Ја заборавивте лозинката? Ве молиме внесете го вашето корисничко име или е-маил адреса. Ќе добиете линк за да креирате нова лозинка преку е-маил.

Кошничка (0)