Magic: The Gathering – CORE SET 2020 PreRelase

Да го прославиме излегувањето на новата Меџик едиција
„CORE SET 2020“ во ГоБлИн!
Бидете први што ќе играте со новите карти уште пред тие воопшто да излезат во продажба!

⛔ Во секое PreRelease пакување ќе добиете и есктра фоил реар карта, код со 6 бустери за MTG ARENA и MTG life counter!!

Што е Prerelease?
💣 Prerelase е првата шанса да отворите бустери со новите карти и да играте Меџик со најновата едиција М20, истовремено со сите останати играчи во целиот свет, а згора на тоа ќе добиете и вредни награди!
Што се случува на Prerelase?
💣 Сите учесници ќе добијат се што им е потребно за учество на турнирот!
Единствено што треба да направите е да направите шпил/дек од минимум 40 карти, од бустерите што ќе ги добиете (вклучувајќи ја и промо-картата). Откако ќе го направите декот, ви останува да почнете да се натпреварувате, да собирате награди, да се дружите и уживате во овој целодневен настан кој се случува само еднаш при излегување на секоја нова Меџик едиција!

⛔ Учество за еден турнир (сабота или недела) – 1600 ден. ако се пријавите ДО ПЕТОК 5 Јуни учество е 1500 ден.
= 6 бустери + специјалена ПРОМО КАРТА + 2 бустери за изиграни 5 кола + лајфкаунтер (коцка)

ЕКСТРА ПОНУДА ДО ПЕТОК (5 Јуни)
⛔1 пририлис 1500 ден = 8 бустери = 187 ден бустер
⛔2 пририлиса 2800 ден = 16 бустери = 175 ден бустер (2 х 1400)
⛔ 3 пририлиса 3900 ден = 24 бустери = 162 ден бустер (3 х 1300)
⛔ 4 пририлиса 4800 ден = 32 бустери = 150 ден бустер (4 х 1200)
🐥* цените се доколку се пријавите до ДО ПЕТОК 5 Јуни во Гоблин
🐥* ЕКСКЛУЗИВНО само за пририлис:
Кутија со бустери М20 + buy-a-box промо карта = 6200 ден.

⏰ ПЕТОК 5 Јуни 23:00ч (Midnight 2-Headed Giant)
⏰ САБОТА 6 Јуни 15:00ч
⏰ НЕДЕЛА 7 Јуни 12:00ч
⏰ НЕДЕЛА 28 Април 17:00ч (2-Headed Giant)

🐥 МНОГУ ВАЖНО 🐥
По изиграни 4 и 5 кола се добиваат екстра бустерите.

Веднаш по Sealed турнирот во недела -Two Headed Giant Sealed
– учество 1400 ден. (1200 ден. доколку сте играле на пририлисот тој ден) по тим = 8 бустери + промо карта
Сите што играле на претходниот турнир може да играат со еден од пририлис пуловите + двата бустери што ќе ги добијат, а така учеството ќе биде само 200 денари по тим.

TOP

Најава

Направи профил

Вашите податоци ќе бидат употребени за подобро искуство со нашиот сајт, да имате пристап до вашиот профил на сајтот, и се останато опишано во политика на приватност.

Обновување на лозинката

Ја заборавивте лозинката? Ве молиме внесете го вашето корисничко име или е-маил адреса. Ќе добиете линк за да креирате нова лозинка преку е-маил.

Кошничка (0)