Posted on

Magic M19 Open House

Како да добиете бесплатен Меџик шпил и фул арт промо карта?!

Cамо дојдете оваа сабота во ГоБлиН!!!

Ги покануваме сите нови и стари играчи на овој несекојдневен супер забавен настан!

Сите нови играчи ќе добијат БЕСПЛАТЕН “welcome deck” (шпил карти) со кој ќе може да играте и да ги научите основите на најпопуларната игра со карти во светот – Magic:The Gathering!

Што е Magic: The Gathering? погледнете го ова кратко видео.
– https://www.youtube.com/watch?v=w0lMcAdXopg
Научете ги основите на играта за само 5 минути.
– https://www.youtube.com/watch?v=RZyXU1L3JXk

Поискусните играчи ќе имаат можност да ги научат новите играчи како се игра Меџик, a СИТЕ ќе добијат специјална промо карта FULL ART промо карта, која ќе ја има во новата, се уште неизлезена едиција – CORE SET 2019!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *