Posted on

Core Set 2019 Standard Showdown!

Magic:The Gathering Standard Showdown во Гоблин!
СЕКОЈА САБОТА од 28 Јули до 8 Септември ќе се одржуваат СТАНДАРД турнири со специајлни промо бустери како награди!
Почеток: 15:00ч
Формат: стандард
Учество: 200 ден. (секој добива стандард бустер по избор)

НАГРАДИ:
Прво место: Standard Showdown booster + промо карта!
Четири Standard Showdown booster-и по случаен избор!
+ рандом карти доколку има повеќе од 12 учесници

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *