Posted on

CORE SET 2019 PreRelease

Да го прославиме излегувањето на новата Меџик едиција „CORE SET 2019“ во ГоБлИн!

Бидете први што ќе играте со новите карти уште пред тие воопшто да излезат во продажба!
Што е Prerelease?
– Prerelase е првата шанса да отворите бустери со новите карти и да играте Меџик со најновата едиција „Dominaria“, да играте во исто време како и сите останати играчи во целиот свет, а згора на тоа ќе добиете и вредни награди!
Што се случува на Prerelase?
– Се што ви е потребно за да учествувате на овие турнири ќе го добиете со плаќање на учеството. Единствено што треба да направите вие е дек од минимум 40 карти од бустерите што ќе ги добиете (6 бустери Dominaria). Откако ќе го направите декот, ви останува само да играте против други играчи, да собирате награди, да се дружите и да уживате во овој целодневен настан кој се случува само еднаш за секоја нова Меџик едиција.
 
 
ЕКСТАРА ПОНУДА
*Учество за сабота и недела:
Доколку сакате да играте на двата турнири, учеството e 2500 ден (наместо 3000 ден) = 16 бустери + 2 промо карти
* Кутија со бустери Core Set 2019 + buy-a-box промо карта = 6000 де.
 
– САБОТА 7 Јули 15:00ч
– НЕДЕЛА 8 Јули 12:00ч
 
Учество (сабота или недела) – 1500 ден. = 8 бустери + промо фоил реар/митик карта + лајфкаунтер (коцка)
Секој добива 6 бустери + промо фоил РЕАР или МИТИК карта од новата едиција со кои треба да направи шпил.
По изиграни 3 и 4 кола се добива по уште еден екстра бустер.
 
Веднаш по Sealed турнирот, следува Two Headed Giant Sealed
– учество 1400 ден. (1200 ден. доколку сте играле на пририлисот тој ден) по тим = 8 бустери + промо РЕАР/МИТИК карта. Сите што играле на претходниот турнир може да играат со еден од пририлис пуловите + двата бустери што ќе ги добијат, а така учеството ќе биде само 200 денари по тим.
 
Се гледаме !!
Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *