Posted on

Научи да играш Меџик, и добиј бесплатен шпил!

🆓 Како да добиете бесплатен Меџик шпил ❓
🆓 Cамо дојдете оваа сабота (15 Февруари) од 15ч до 17ч во ГоБлиН ❗

📣 Ги покануваме сите нови и стари играчи на овој несекојдневен супер забавен настан!
Продолжи со читање Научи да играш Меџик, и добиј бесплатен шпил!

Posted on

Распоред на турнири – Февруари 2020

Секој

Понеделник
19:00 Magic: The Gathering – Booster Draft  (освен 10.02 – Sealed Deck)

Четврток
18:00 Keyforge

Петок 
18:00 Magic: The Gathering -FNM: Commander,
19:00 Magic: The Gathering -FNM: Standard , Modern, Booster Draft, Почетнички турнир

Сабота
12:30 Yu-Gi-Oh! турнир
15:30 Magic: The Gathering турнир

Сабота 8-ми Февруари

  • Magic: The Gathering: Стандард турнир

Сабота 15-ти Февруари

  • Magic: The Gathering: Beginners free decks Event!

Сабота 22-ри Февруари

  • Magic: The Gathering: Magic Weekend Pioneer

Сабота 29-ти Февруари

  • Magic: The Gathering: Pioneer турнир

 

(инцидентно, со претходна најава: Tabletop Minis Playday )

 

Posted on

Magic: The Gathering – CORE SET 2020 PreRelase

Да го прославиме излегувањето на новата Меџик едиција
„CORE SET 2020“ во ГоБлИн!
Бидете први што ќе играте со новите карти уште пред тие воопшто да излезат во продажба!

Продолжи со читање Magic: The Gathering – CORE SET 2020 PreRelase

Posted on

Гоблин на Д Фестивал!

Незаборавана и откачена забава за сите дечки, девојки и гоблини (особено за третите) на Д Фестивал!
Дојдете да се дружиме, слушајте ги најдобрите бендови, играјте ги најпопуланите друштвени игри и на крајот заминете си со бесплатна игра!!!

Продолжи со читање Гоблин на Д Фестивал!

Posted on

Рапоред на турнири – Јули 2019

Секој

Понеделник
19:00 Magic: The Gathering – Booster Draft

Вторник
17:00 table-top miniatures

Четврток
18:00 KeyForge официјален турнир

Петок 
18:00 Magic: The Gathering -FNM: Commander,
19:00 Magic: The Gathering -FNM: Standard , Modern, Booster darft, Почетнички турнир

Сабота
12:00 Yu-Gi-Oh! турнир
15:00 Magic: The Gathering – Magic: The Gathering

  • Сабота 6ти Јули 
  • 00:00 Magic: The Gathering – Core Set 2020 PreRelease –  2Headed Giant
  • 15:00 Magic: The Gathering – Core Set 2020 PreRelease
  • Недела 7ми Јули
  • 12:00 Magic: The Gathering – Core Set 2020 PreRelease
  • 18:00 Magic: The Gathering – Core Set 2020 PreRelease –  2Headed Giant