Posted on

Magic: The Gathering – Државно Првенство 2017!

Дами и господа меџикџии!
Дојде време за најголемиот турнир во годината – Државното првенство на Македонија!!! Време е да ја одбереме македонската репрезентација која од 1-3 декември во Ница ќе ја претставува нашата земја на Светското првенство во Magic: The Gathering!

Продолжи со читање Magic: The Gathering – Државно Првенство 2017!