Posted on

New Year Special + Top 8!

Wawawiwa! Дојде и највозбудливото време од годината!
Време е сите Хартстоун играчи да се собереме во Гоблин и гејмерски да го прославиме доаѓањето на Новата Година! Пијачки, грицки, награди, магради, гледање стрим во живо, пиво (само за над 18), миво и што уште не! Дојдете да се видиме и да ја испратиме годинава како што ја личи…

Продолжи со читање New Year Special + Top 8!

Posted on

Magic: The Gathering – Државно Првенство 2017!

Дами и господа меџикџии!
Дојде време за најголемиот турнир во годината – Државното првенство на Македонија!!! Време е да ја одбереме македонската репрезентација која од 1-3 декември во Ница ќе ја претставува нашата земја на Светското првенство во Magic: The Gathering!

Продолжи со читање Magic: The Gathering – Државно Првенство 2017!