Posted on

Државно првенство во Magic: The Gathering 2018!

Дами и господа меџикџии!
Дојде време за најголемиот турнир во годината – Државното првенство на Македонија!!! Време е да ја одбереме македонската репрезентација која од 14-16 декември во Барселона ќе ја претставува нашата земја на Светското првенство во Magic: The Gathering!
Продолжи со читање Државно првенство во Magic: The Gathering 2018!

Posted on

Core Set Draft Weekend

Овој викенд СИТЕ во Гоблин да го пославиме официјалното излегувањето на новата Magic:The Gathering едиција – Dominaria, како и да добиете уникатна CORE SET Draft Weekend Foil Rare промо карта !

Продолжи со читање Core Set Draft Weekend

Posted on

Game Day во МКЦ!

Настанот ќе се одржи на 12/05/2018 во МКЦ (Концерт сала) и ќе се состои од многу содржини, натпревари во друштвени игри, но и релаксирано гејмање и претставување на друштвени игри:

Продолжи со читање Game Day во МКЦ!