Posted on

Board Game Day !

Учебната година може да почне со малку игри 😉
Гоблин ве поканува на целодневно боард гејмање …..
Оваа сабота дојдете во ГоБлИн на Board Game дружење со вашите другарчиња или соло …
Донесете своја игра или само дојдете да играте …
СИТЕ кои што ќе играат некоја игра ќе добијат 10 % попуст доколку сакат да купат друштвена игра за време на настанот!
И се разбира, Кој рано рани повеќе игри игра 🙂
Се гледаме на 15 септември од 14:00ч!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *