Board Game Day со македонски игри!

Оваа сабота Board Game Day во вашата омилена продавница!


Сите што ќе дојдат ќе имаат можност да плејтестираат и да се запознаат со двата нови проекта на Final Frontier Games и Archona Games!
– Robin Hood and the Merry Men (Final Frontier Games)
нова трета супер игра по успехот на Cavern Tavern и Rise to Nobility
https://www.facebook.com/robinhoodandthemerrymen/
– Small Star Empires expansions (Archona Games)
2 нови експанзии на мега хитот Small Star Empires
https://www.facebook.com/smallstarempires/

Се разбира дека ќе играме и други игри доколку имате желба!!!
Донесете некоја ваша игра и/или дојдете да играте игра што некој друг ја донел !
Доброто расположение е задолжително 😉

TOP

Најава

Направи профил

Вашите податоци ќе бидат употребени за подобро искуство со нашиот сајт, да имате пристап до вашиот профил на сајтот, и се останато опишано во политика на приватност.

Обновување на лозинката

Ја заборавивте лозинката? Ве молиме внесете го вашето корисничко име или е-маил адреса. Ќе добиете линк за да креирате нова лозинка преку е-маил.

Кошничка (0)