Рапоред на турнири – Јули 2019

Секој

Понеделник
19:00 Magic: The Gathering – Booster Draft

Вторник
17:00 table-top miniatures

Четврток
18:00 KeyForge официјален турнир

Петок 
18:00 Magic: The Gathering -FNM: Commander,
19:00 Magic: The Gathering -FNM: Standard , Modern, Booster darft, Почетнички турнир

Сабота
12:00 Yu-Gi-Oh! турнир
15:00 Magic: The Gathering – Magic: The Gathering

  • Сабота 6ти Јули 
  • 00:00 Magic: The Gathering – Core Set 2020 PreRelease –  2Headed Giant
  • 15:00 Magic: The Gathering – Core Set 2020 PreRelease
  • Недела 7ми Јули
  • 12:00 Magic: The Gathering – Core Set 2020 PreRelease
  • 18:00 Magic: The Gathering – Core Set 2020 PreRelease –  2Headed Giant
TOP

Најава

Направи профил

Вашите податоци ќе бидат употребени за подобро искуство со нашиот сајт, да имате пристап до вашиот профил на сајтот, и се останато опишано во политика на приватност.

Обновување на лозинката

Ја заборавивте лозинката? Ве молиме внесете го вашето корисничко име или е-маил адреса. Ќе добиете линк за да креирате нова лозинка преку е-маил.

Кошничка (0)