Posted on

Рапоред на турнири – Јануари 2020

Секој

Понеделник
19:00 Magic: The Gathering – Booster Draft

Четврток
18:00 Keyforge

Петок 
18:00 Magic: The Gathering -FNM: Commander,
19:00 Magic: The Gathering -FNM: Standard , Modern, Booster Draft, Почетнички турнир

Сабота
12:00 Yu-Gi-Oh! турнир
15:00 Magic: The Gathering турнир

 

Петок 17-ти Јануари

  • Magic: The Gathering: FNM (19:00) + Prerelease Theros Beyond Death – 2HG (22:00)

Сабота 18-ти Јануари

  • Magic: The Gathering: Prerelease Theros Beyond Death – Sealed (16:00)

Недела 19-ти Јануари

  • Magic: The Gathering: Prerelease Theros Beyond Death – Sealed (12:00)

Петок 31-ти Јануари

  • Magic: The Gathering: Draft Weekend Theros Beyond Death (19:00)

 

(инцидентно, со претходна најава: Tabletop Minis Playday )

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *