Известување

Согласно препораките на владата и министерството за здравство, сите турнирски активности ги ставаме во мирување  на неодредено време.
Почитувањето на одлуките е од голема важност за сите нас.
Бидете внимателни и се надеваме дека ќе биде стопирана оваа сериозна закана.

(он-лајн шопот работи засега нормално)

 

TOP

Најава

Направи профил

Вашите податоци ќе бидат употребени за подобро искуство со нашиот сајт, да имате пристап до вашиот профил на сајтот, и се останато опишано во политика на приватност.

Обновување на лозинката

Ја заборавивте лозинката? Ве молиме внесете го вашето корисничко име или е-маил адреса. Ќе добиете линк за да креирате нова лозинка преку е-маил.

Кошничка (0)