Posted on

Научи да играш Меџик, и добиј бесплатен шпил!

🆓 Како да добиете бесплатен Меџик шпил ❓
🆓 Cамо дојдете оваа сабота (15 Февруари) од 15ч до 17ч во ГоБлиН ❗

📣 Ги покануваме сите нови и стари играчи на овој несекојдневен супер забавен настан!

📣 Сите нови играчи ќе добијат БЕСПЛАТЕН “welcome deck” (шпил карти) со кој ќе може да играте и да ги научите основите на најпопуларната игра со карти во светот – Magic:The Gathering!
Единствено што треба е да имате желба да научите да играте и да креирате акаунт на DCI.WIZARDS.COM од дома или во Гоблин!

✅ Што е Magic: The Gathering? погледнете го ова кратко видео.
https://www.youtube.com/watch?v=w0lMcAdXopg
✅ Научете ги основите на играта за само 5 минути.
https://www.youtube.com/watch?v=RZyXU1L3JXk

🃏 Поискусните играчи ќе имаат можност да ги научат новите играчи како се игра Меџик. Првите 2-ца пријавени ќе добијат промо пак а останатите промо карта🃏

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *