Услови за испорака

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака.
Времето на испорака зависи од тоа кога е направена Вашата нарачката:

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА НАРАЧКИ НАД 800 ден.  НА АРТИКЛИ КОИ НЕ СЕ НА ПОПУСТ.

  • за градските општини во Скопје нарачките направени до 15:00ч се испорачуваат истиот ден, по 15:00ч ќе ја добиете нарачката следниот ден.
  • за останатите делови од Македонија нарачките направени до 12:00ч се испорачуваат за три работни дена, по 12:ооч ќе ја добиете нарачката за четири работни дена.
  • Сите нарачки направени за време на викенд ќе бидат процесирани во првиот следен работен ден.
  • Пресметката на трошоците за испорака на нарачки до 800 ден. и за артикли кои се на попуст е фиксна и изнесува 100 денари (130 денари за време на поголеми акции), а за нарачки над оваа сума на артикли кои не се на попуст доставата е бесплатна.

За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Курир брза пошта за Скопје и Карго експрес за цела  Македонија. Истата ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака доколку самата компанија врши испорака до тоа место во спротивно ќе треба да ја подигнете пратката од најблиското место до кое ја доставуваат, секој ден, освен недела или државни празници/неработни денови.

За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на

076 433 362  или на contact@goblingames.com.mk 

Со почит,

Гоблин екипа!